Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Να βγει νικητής απ' την δύσκολη μάχη που δίνει»

Tο μήνυμα που αναγνώστηκε πριν την έναρξη του αγώνα αλληλεγγύης στο AEL FC ARENA, για την στήριξη ενός μέλους του Σωματείου μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Κυρίες και κύριοι,

Το σωματείο της ΑΕΛ, η ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου, καλωσορίζουμε σήμερα στο AEL FC ARENA όλους όσοι βρίσκεστε εδώ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που απουσιάζουν, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την στήριξη ενός δικού μας ανθρώπου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναφερόμαστε σε μια ανταπόκριση συγκινητική, μέσα από την οποία αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως με ενότητα και πίστη μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά, εκπληρώνοντας με επιτυχία όχι μόνο την αθλητική αλλά και την κοινωνική αποστολή αυτού του μεγάλου και μοναδικού συλλόγου, για τα δεδομένα της ελληνικής περιφέρειας.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα στελέχη, τα μέλη και τους οπαδούς που επί μέρες μόχθησαν και θα συνεχίσουν να μοχθούν για την εκπλήρωση αυτού του ιερού σκοπού, τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές της ΠΑΕ, τις αθλήτριες και τους προπονητές της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, την διαιτητή και τις βοηθούς της, καθώς και τον κ.Κώστα Πηλαδάκη, για την ευγενική διάθεση του γηπέδου και την εν γένει προσφορά της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. στην διοργάνωση αυτού του αγώνα αλληλεγγύης.

Τέλος, ευχόμαστε στο μέλος με αριθμό μητρώου 446 του σωματείου της ΑΕΛ, να βγει νικητής απ' την δύσκολη μάχη που δίνει, για να γράψουμε και να διαβάζουμε μαζί τις νέες σελίδες δόξας που είναι καταδικασμένη να προσθέσει στο βιβλίο της ιστορίας της η αγαπημένη μας ομάδα.»