Βαθμολογία

Συνεργασία με Stoiximan η Football League

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την Football League ανακοίνωσε η στοιχηματική διαδικτυακή εταιρεία Stoiximan με το πρωτάθλημα να μετονομάζεται σε «Stoiximan.gr Football League».

Μια εκ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών η Stoiximan θα είναι πλέον ο μεγάλος χορηγός του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος με το μέλος της εταιρείας κ. Ιωάννη Σπανουδάκη και τον πρώτο αντιπρόεδρο της Football League κ.Λεωνίδα Λεουτσάκο να κάνουν σχετικές δηλώσεις για την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ιωάννη Σπανουδάκη:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Footbal League και την χορηγία της “Stoiximan.gr Football League”. Στη Stoiximan έχουμε αναλάβει έμπρακτα τη δέσμευση ενίσχυσης του ελληνικού Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πνεύμα, σήμερα απλώνουμε τη χορηγική μας ομπρέλα, προσφέροντας τα οφέλη της σε αυτούς που σχεδιάζουν να πρωταγωνιστήσουν στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προϊόντος, η βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, και η ενίσχυση των ανταγωνιστικών δυνατοτήτων του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League σε κάθε επίπεδο».

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λεωνίδα Λεουτσάκου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμφωνία μας με την Stoiximan και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συμβάλει καταλυτικά στην αναβάθμιση και την εξέλιξη του προϊόντος της Football League».