Βαθμολογία

Αγωνιστική δράση στην Serie A

Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα (22/12) στην Serie Α με τις ομάδες να δίνουν τις τελευταίες τους αναμετρήσεις πριν μας αποχαιρετήσει το 2016.

Οι αγώνες είναι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ ήδη έχουν διεξαχθεί δυο αναμετρήσεις, ενώ σήμερα υπάρχουν στο μενού έξι ακόμα όλα με κοινή ώρα έναρξης στις 21:45.

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι γίνεται στην Φλωρεντία εκεί όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται την Νάπολι, ενώ στο "Ολύμπικο" η Ρόμα φιλοξενεί την Κιέβο. Στο Παλέρμο η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Πεσκάρα στο ντέρμπι ουραγών, ενώ σε Σαρδηνία, Τορίνο και Γένοβα αναμετρώνται Κάλιαρι - Σασουόλο, Τορίνο - Τζένοα και Σαμπντόρια - Ουντινέζε

Τέλος η αγωνιστική αυτή δεν έχει τις αναμετρήσεις Κροτόνε - Γιουβέντους και Μπολόνια - Μίλαν οι οποίες θα γίνουν σε νέα ημερομηνία καθώς Γιούβε και Μίλαν θα αναμετρηθούν αύριο (23/12 18:30) για το ιταλικό Super Cup.

Η αγωνιστική ξεκίνησε στις 20/12 με την αναμέτρηση Αταλάντα - Έμπολι που ολοκληρώθηκε 2-1, ενώ χτες (21/12) η Ίντερ νίκησε με 3-0 την Λάτσιο εντός έδρας.

Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τα σημερινά παιχνίδια:

Αταλάντα - Έμπολι 2-1

Ίντερ - Λάτσιο 3-0

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

21:45

Φιορεντίνα - Νάπολι

Ρόμα - Κιέβο

Τορίνο - Τζένοα

Κάλιαρι - Σασουόλο

Σαμπντόρια - Ουντινέζε

Παλέρμο - Πεσκάρα

Θα οριστούν σε νέα ημερομηνία:

Κροτόνε - Γιουβέντους

Μπολόνια - Μίλαν