Βαθμολογία

«Κόλλησαν» στο μηδέν ΑΕΛ και Παναθηναϊκός

Ίσοπαλη δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό (Κ20) στο γήπεδο των Φαρσάλων. Το δημοτικό στάδιο Φαρσάλων είχε πολύ κόσμο, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Κ20, μιας και οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές για την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Κώστα Φρατζέσκου. Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι η ΑΕΛ έγινε απειλητική για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο 9ο' λεπτό, όταν το σουτ του Καραλούλη που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μπλόκαρε ο Ξενόπουλος.

Στο 23' ήταν η σειρά του «τριφυλλιού» να απειλήσει με τον Πίσπα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κουτογλίδη, όμως το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Αναγνώστης πάνω στη γραμμή.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, είχαμε το σουτ του Κεϊτα, το οποίο δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ο Ξενόπουλος. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο φάσεις για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά στο 33' ο Χατζηγιοβάννης προσπάθησε να κρεμάσει τον Κουτογλίδη, όμως η ενέργειά είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει δίπλα από το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, στη σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, ο Μπουζούκης είχε δοκάρι για τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ανάπαυλα, δεν είδαμε ένα ματς το οποίο θα διεκδικούσε «δάφνες ποιότητας»,εξού και το γεγονός πως η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 72' , όταν ο Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 76', ύστερα από κόρνερ για την ΑΕΛ μέσα στην περιοχή ο Ναλμπάντης έκανε το σουτ από καλή θέση, ή μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ξενόπουλου.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνίδιου, ενώ συνάμα και η μεγαλύτερη για την ΑΕΛ στην αναμέτρηση. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη σε ένα ομολογουμένως κακό ποιοτικά παιχνίδι, η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και δημιούργησε ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Κυρίτσης, Αναγνώστης, Ναλμπάντης, Καλούσης, Γεωργακόπουλος, Χατζής (90+' Παπαδόπουλος), Κεϊτά, Παπαγεωργίου (Μαστακούλης 84'), Καραλούλης , Νούσιος (85' Δερμιτζάκης).

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Ξενόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Δόκο, Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Θεοχάρης, Παπανικολάου (77' Ξεπαπαδάκης), Κουντουριώτης (74' Δημητρούλας), Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης, ενώ βοηθοί του οι Κανιούρας και  Κοτούλας. Όλοι τους από το σύνδεσμο Καρδίτσας.

*Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Μπασαγιάννη και τον αντιδήμαρχο Φαρσάλων, κ. Σταύρο Πουλαράκη είχαν ετοιμάσει ένα ωραίο μπουφέ για τις δύο ομάδες λόγω του παιχνιδιού, αλλά και ενόψει Χριστουγέννων.