Βαθμολογία

Ισοπαλία (1-1) για τους παίδες των Μικτών

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε σήμερα (21/12) η μικτή ομάδα παίδων της ΕΠΣ Λάρισας με την αντίστοιχη της Ηπείρου στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α΄ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προεπιλογής παικτών Νέων και Παίδων για τις Εθνικές ομάδες, που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Όπως ανέφερε στο ΑΕΛ Radio ο προπονητής των Παίδων Γιώργος Κεραμάρης η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες, δοκίμασε και άλλους παίκτες δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο για το γεγονός ότι ανεβαίνει μόνο μια ομάδα και θα μπορούσαν να γίνονται αγώνες μπαράζ όπως ανέφερε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κεραμάρη:

«Είχαμε 4-5 παίκτες εκτός, είχε μια ομάδα από ένα ημίχρονο εμείς δοκιμάσαμε και άλλους παίκτες που δεν είχαν παίξει, θέλαμε τους βαθμούς δεν τους πετύχαμε, συνεχίζουμε. Ο σκοπός είναι να παίζεις σωστά γιατί μιλάμε για μικρά παιδιά και μετά να επιδιώκεις την νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά όπως είπα και πριν, είδαμε και άλλα παιδιά λόγω των απουσιών που είχαμε.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι για τα παιδιά γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και πρέπει να είμαστε άξιοι εκπρόσωποι. Φέτος και οι νέοι και οι παίδες έχουν πολύ καλό υλικό και θέλουμε να πάμε παραπάνω. Είμαστε επτά ομάδες και ανεβαίνει ο πρώτος μόνο. Αυτό είναι κακό, ας ανέβαινε ακόμα μια ομάδα και ας παίζαμε μπαράζ οι υπόλοιποι.

Κλείνοντας να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και ότι το καλύτερο και στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ