Βαθμολογία

Μοίρασαν χαμόγελα στον Άρη

Χαμόγελα σκόρπισαν σήμερα (21/12) οι καλαθοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι επισκέφτηκαν την παιδιατρική και παιδοχειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Οι μπασκετμπολίστες και το τεχνικό τιμ των κιτρινόμαυρων μοίρασαν δώρα από την μπουτίκ στα πιτσιρίκια που νοσηλεύονται και έφερε κλίμα γιορτής στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Βασίλης Παππάς έστειλε το δικό του μήνυμα για τις γιορτινές μέρες:

«Ευχαριστούμε την ομάδα του Άρη που είναι κοντά μας, όπως κάθε χρόνο. Έχει καθιερωθεί αυτή η επίσκεψη, η οποία δίνει κουράγιο και πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά μας. Δεν ξέρετε πόσο περιμένουμε αυτήν την επίσκεψη. Η σχέση μας με τον Άρη είναι πολύ στενή. Η μπάλα που μας είχε προσφέρει ο Άρη πριν από χρόνια ακόμα κοσμεί την αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έχουμε την ομάδα του Άρη εδώ και της ευχόμαστε να συνεχίσει τις αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε:

«Είναι μία καθιερωμένη επίσκεψη, την οποία πραγματοποιούμε με μεγάλη χαρά. Τέτοιες επαφές λειτουργούν αμφίδρομα. Δίνουμε δύναμη στα παιδιά, αλλά από την πλευρά μας παίρνουμε δύναμη, ελπίδα και κουράγιο απ’ αυτά. Είναι μία σχέση αλληλεπίδρασης. Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες επισκέψεις στην περίοδο των εορτών και μακάρι να μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».