Βαθμολογία

Δίχως Χαντί, Μίκιτς κόντρα στον Παναιγιάλειο ο ΟΦΗ

Στην επίτευξη της τρίτης του συνεχόμενης νίκης και τρίτης εντός έδρας, στοχεύει στο αυριανό ματς με τον Παναιγιάλειο ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στους Αχαιούς, με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο,θα αγωνιστεί σ΄αυτό δίχως τους Χαντί, Μίκιτς και Μπουρσέλη.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ο δεύτερος παρότι έχει μπει πλέον σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων κρίθηκε ότι είναι ανέτοιμος, ενώ όσον αφορά τον τελευταίο ακολουθεί θεραπεία λόγω του χτυπήματος που έχει στο γόνατο.

Στον αντίποδα στην αποστολή του εν λόγω αγώνα, συμπεριλήφθηκε ο Νάστος, παρά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν ακόμα και οι Κασμερίδης, Κοντογιάννης, Μανιαδής και Τουγλής.

Έπειτα από τα παραπάνω στην αποστολή των Κρητικών, συμπεριλήφθηκαν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Μάνος, Μπολάκης,Ογκμποε, Ροβίθης, Χισι και Βρετός.