Βαθμολογία

Ντελόπουλος: «Διαφορετικό πρόσωπο από την ΑΕΛ το 2017...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος μίλησε για την ΑΕΛ και έστειλε τις ευχές του ενόψει του εορταστικού κλίματος.

«Εύχομαι υγεία, ευτυχία και υπομονή σε όλο τον κόσμο και σε όλη τη βυσσινί οικογένεια. O κόσμος της ΑΕΛ δεν χρειάζεται να ανησυχεί, καθώς υπάρχουν ολες οι προϋποθέσεις για να γίνει η ΑΕΛ μεγάλη ομάδα. Να γίνουμε όλοι μια οικογένεια. Να μην υπάρχει μίσος. Κάναμε και εμείς λάθη, τα διορθώνουμε και προχωράμε.

Εμείς που τον ζούμε τον κ. Κούγια σε καθημερινή βάση, σας λέω ότι έχει ένα μεγάλο όνειρο για αυτήν την ομάδα. Θέλει να την κάνει μεγάλη και να την ξαναφτάσει ψηλά. Εμείς που τον πλαισιώνουμε θα τον βοηθήσουμε να φτάσει στους στόχους του γιατί το αξίζει, αλλά βέβαια και διότι είναι δικοί μας στόχοι.

Θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από την ΑΕΛ το 2017 αρκεί να έχουμε υπομονή. Για να ξαναγίνουμε μεγάλη ομάδα θέλει πίστωση χρόνου. Δε φοβηθήκαμε την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε τη συνταγή για το πως θα γίνει η ΑΕΛ μεγάλη ομάδα.

Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Βρήκαμε γήπεδα, έχουμε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα. Είμαστε στο δρόμο για την προσφορά στην ομάδα. Έχουμε πολλή όρεξη και μεράκι για δουλειά. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται...»