Βαθμολογία

Ήρθε ο Στεβέν Τικό για λογαριασμό της ΑΕΛ (Video)

Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Όπως έγινε γνωστό στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ βρίσκεται ο Τικίτο, ή Στεβέν Τικό όπως είναι το κανονικό του όνομα, γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1987. Ο Τικίτο έπαιζε πέρσι στην Τοντέλα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ναντ (Γαλλία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Ναβάλ (Πορτογαλία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Μπελανένσες (Πορτογαλία).

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ανασταλτικός μέσος, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Κ-17 της Γαλλίας. Ο παίκτης δεν ήρθε για να δοκιμαστεί, ενώ ο εκπρόσωπός του Τζάκι Μουγιάλ μιλώντας στο gazzetta.gr σχολίασε πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. «Είμαστε σε επαφές και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ίσως και αύριο», σχολίασε σχετικά μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης έκανε την Τρίτη (20/12) προπόνηση με την ΑΕΛ στα Δένδρα και άφησε καλές εντυπώσεις στον Σάκη Τσιώλη, ιδίως για την ταχύτητά του και την Τετάρτη (21/12) αναμένεται να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.