Βαθμολογία

Φινάλε με νίκη θέλει η ΑΕΛ

Φινάλε με νίκη στο τέλος του 2016. Αυτό  θα κληθούν να πετύχουν αύριο απέναντι στην Καβάλα (17:00-Κλειστό Νεάπολης) ο προπονητής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, και οι παίκτες του, θέλοντας φυσικά να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα, έπειτα από συγκλονιστική μάχη, από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Πολίτης στο πόδι του, δεν φαίνεται αρκετό για να τον κρατήσει εκτός αποστολής, με τον έμπειρο γκαρντ να σφίγγει τα δόντια αν χρειαστεί και να δηλώνει και αυτός έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση. Σύμφωνα εξάλλου με τον προπονητή μας: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και κοιμβικό παιχνίδι για εμάς. Η Καβάλα είναι μία αθλητική, μαχητική και γρήγορη ομάδα, που αν δεν παρουσιαστείς έτοιμος απέναντί της από την πρώτη φάση της αναμέτρησης, τότε θα σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε ως τελικό.

Καταγόμενος άλλωστε από την Καβάλα, και έχοντας αγωνιστεί για λογαριασμό της αυριανής αντιπάλου της ΑΕΛ, ο παίκτης της ΑΕΛ, Γιάννης Σταμπουλής, σημειώνει επίσης ότι: «Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, και είχαμε λίγες ημέρες να προετοιμαστούμε μετά τη σκληρή αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Αν απέναντι στον Ηρακλή δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας, τότε θα πρέπει να δώσουμε ακόμη παραπάνω για να φτάσουμε αύριο στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Η Καβάλα δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση του κυπέλλου, καθώς έχει περάσει χρόνος από τότε, οπότε και εμείς και οι αντίπαλοί μας έχουν βρει ρυθμό και προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».