Βαθμολογία

Συλλυπητήρια ΑΕΛ στην οικογένεια Βουτυρίτσα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ προς την οικογένεια του Θοδωρή Βουτυρίτσα, ο οποίος από σήμερα (20/12) θρηνεί για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Γεωργίας.

Η εκλιπούσα "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 84 ετών με σύσσωμη την οικογένεια της ΑΕΛ να θρηνεί και να εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια της στον πρωταθλητή και κυπελλούχο βετεράνο άσο και νυν βοηθό του Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 84 χρόνια της, η αγαπημένη μητέρα του πρωταθλητή και κυπελλούχου βετεράνου άσου της ΑΕΛ και νυν βοηθού προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βουτυρίτσα, Γεωργία.

Ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και οι λοιποί συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΕΛ, συμπαρίστανται στο πένθος του δικού τους ανθρώπου και απευθύνουν στον Θοδωρή Βουτυρίτσα και την οικογένειά του, τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους.

Η κηδεία της Γεωργίας Βουτυρίτσα, θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στη 1.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στη Λάρισα.