Βαθμολογία

Καρκατσέλας: «Αν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν είναι τίποτα δύσκολο»

Στο ΑΕΛ Radio «φιλοξενήθηκε» το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης Δημήτρης Καρκατσέλας που αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Γιάννουλης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και τους στόχους της και για το αν είναι δύσκολο να είναι παράγοντας εκεί που ανέφερε χαρακτηριστικά «Αν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν είναι τίποτα δύσκολο».

Ο κ. Καρκατσέλας αναφέρθηκε επίσης και στις υποδομές της ομάδας, το επίπεδο του πρωταθλήματος και για το αν έχει ανοίξει η ψαλίδα, αλλά και στην συνεργασία των σωματείων με την ΑΕΛ. Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου της Δήμητρας Γιάννουλης:

Σε ερώτηση για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ανέφερε:

«Συνεχίζουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας όπως πέρσι, έχουμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Κοταρέλας, Εμμανουήλ, Μανάκας και Θώμος και μαζί με αυτούς κάποιους νεαρούς και έτσι έχουμε ένα κράμα έμπειρων και νεαρών στην ομάδα. Αυτό είναι και η φιλοσοφία μας».

Σε ερώτηση για τους στόχους της Δήμητρας Γιάννουλης είπε:

«Καταρχάς η Δήμητρα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο νομό με πρωταθλήματα και κύπελλα και φυσικά δεν μπορούμε να μην κοιτάμε ψηλά. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να υπάρξει δικαίωση για τους κόπους των παιδιών. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι το καλύτερο και είμαστε καθημερινά στο γήπεδο, έχουμε δηλαδή καθημερινή παρουσία».

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να είναι κάποιος ως παράγοντας στο ερασιτεχνικό δήλωσε:

«Για μένα είναι η πέμπτη μου χρονιά στην ομάδα. Ήμουν για τρία χρόνια γενικός αρχηγός και από πέρσι τοποθετήθηκα επικεφαλής για να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής. Δύσκολο δεν είναι γιατί αν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν είναι τίποτα δύσκολο. Εγώ είμαι από μικρός στο ποδόσφαιρο όπως και ο αντιπρόεδρος, γνωρίζουμε το άθλημα και ότι γίνεται γίνεται με αγάπη».

Σε ερώτηση για τις υποδομές της ομάδας είπε:

«Δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι, έχουμε 100 παιδιά που ασχολούνται σε όλες τις βαθμίδες από παιδικό, προπαιδικό και εφηβικό. Έχουμε πέντε προπονητές στα τμήματα υποδομής, είναι όλοι καθηγητές φυσικής αγωγής και πάμε πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα»

Σε ερώτηση για το επίπεδο του πρωταθλήματος σχολίασε:

«Σίγουρα το α και το ω είναι τα γήπεδα για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν καλά γήπεδα. Στον οικισμό Λάρισας δεν έχουμε καλά γήπεδα, περιφερειακά μπορεί να υπάρχουν, αλλά γενικά είναι και δύσκολο καθώς δεν υπάρχει προσωπικό για συντήρηση. Όσον αφορά το πρωτάθλημα καλό θα ήταν να υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες».

Για το αν έχει ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων είπε:

«Ο Αχιλλέας έχει ξεφύγει εννιά βαθμούς, έχει πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι έχουν δέσει, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, παίκτες με εμπειρία που άλλες ομάδες δεν έχουν και για αυτό υπάρχει και αυτή η διαφορά».

Για την κίνηση του Αλέξη Κούγια και την συνεργασία των ερασιτεχνικών σωματείων με την ΑΕΛ δήλωσε:

«Από παλιά όλοι οι παίκτες του νομού ήθελαν να παίξουν στην ΑΕΛ, αυτό θέλουν και τα παιδιά τώρα. Βέβαια και η ΑΕΛ θα πρέπει σαν ΠΑΕ αν πάει κάποιος να παίξει στην ομάδα θα πρέπει να τον βοηθήσει. Δηλαδή και η ΠΑΕ και τα σωματεία όσο μπορούν να αλληλοβοηθιούνται. Πέρσι από εμάς πήγαν δυο παίκτες στην ΑΕΛ, ο Μακρής και ο Καλούσης που παίζει στην κ-20. Πρόκειται για δυο εξαιρετικά παιδιά και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ φέτος έχουμε τρία νεαρά παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ, ο ένας είναι 17 ετών και οι άλλοι δυο 18 και θέλουμε να πλαισαιώσουν την ΑΕΛ. Εννοείται θετική η κίνηση της ΑΕΛ».

Τέλος έστειλε τις δικές του ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται:

«Να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες, να υπάρχει υγεία και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ