Βαθμολογία

Κούγιας: «Μου λείπουν οι monsters, στις μεταγραφές...»

Σε μια «κατάθεση ψυχής» προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε για την περσινή χρονιά, τα επιτεύγματα της φετινής, τους monsters αλλά έδωσε και στοιχεία για πολλές από τις μεταγραφές που πρόκειται να πραγματοποιήσει η ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά:

«Φέτος έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Απο πλευράς δυναμικής είμαστε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Όμως η περσινή χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη με την άνοδο, την εξασφάλιση της αδειοδότησης, με την ίδρυση του ΑΕΛ Radio, με προσθήκες στο ρόστερ. Η ΑΕΛ και τη φετινή χρονιά είναι μέσα στους στόχους της.Οι περισσότεροι παίκτες της ανταποκρίνονται. Καταφέραμε να έχουμε πάλι μαζί μας τον κ. Τσιώλη και έχουμε καλή οργάνωση. Αν σε αυτά προσθέσεις ότι καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις που είχαμε και παίζουμε στο AEL FC ARENA, να το επαναλειτουργήσουμε και να έχουμε δημιουργήσει μπουτίκ αλλά και καφέ είναι σημαντικό το έργο. Ιδρύσαμε ομάδα U 20 και έχουμε πλέον τη βάση με τα τμήματα υποδομης. Εχουμε καλές σχεσεις με τον Ερασιτέχνη και με μια ομάδα οπαδών μας, εξαιρετική συνεργασία.» σχολίασε αρχικά κάνοντας τς συγκρίσεις με την περσινή χρονιά.

«Μου λείπουν οι monsters. Ίσως να έχουμε διαφορετικές απόψεις όμως θέλω να τα βρούμε. Καμία σχέση δεν έχω εγώ με τις διαφορές που μπορεί να έχουν μεταξύ τους. Εύχομαι στις 4 Ιανουαρίου να έχουμε κοντά μας τον 12ο παίκτη μας για να αντιμετώπισουμε τους αντιπάλους μας. Το παιχνίδι με τη Βέροια είναι τελικός. Όλα τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ σημαντικά. Αν σε αυτά τα παιχνίδια είμαστε έτοιμοι, τότε ίσως να μην έχουμε μόνο στόχο την παραμονή.» ανέφερε σχετικά με την απουσία των monsters από το γήπεδο.

«Θέλουμε σίγουρα ένα τερματοφύλακα ακόμα. Πρέπει να πάρουμε ένα στόπερ ο οποίος να είναι καλύτερος από τα στόπερ που έχουμε τώρα. Ο Γκόλιας, ο Φάρκας και ο Ποτουρίδης είναι εξαιρετικοί και θέλουμε αυτόν τον παίκτη για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Με ένα 8αρο-10αρο έχουμε ήδη συμφωνήσει και έσπασε τα εργομετρικά. Ήρθε ο Γκαγιέκο. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και αυτός είχε εξαιρετικά εργομετρικά. Περιμένουμε ένα σέντερ φορ, έναν Νοτιοαμερικάνο παίκτη που είναι μόλις 24 ετων και 1.87, αριστεροπόδαρος. Από εκεί και μετά αν προκύψει οτιδήποτε που μπορεί να κάνει τη διαφορά θα το εξετάσουμε.» ανέφερε σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει η ΑΕΛ στο «μεταγραφικό παζάρι». Σχετικά με τον Ικάουνιεκς, που ενδιαφέρει ζεστά της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως έχει συμφωνήσει σε όλα για να συνεχίσει στη Λάρισα. Μάλιστα ο ίδιος είχε τα καλύτερα εργομετρικά στην ομάδα και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα για να ντύσει στα «βυσσινί» τον διεθνή Λετονό που αγωνίζεται στη Γαλλία με την Μετς.