Βαθμολογία

Τσαγκάλης: «Να βρούμε λύσεις για μια καλύτερη χρονιά...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος της μητρικής ΑΕΛ, Αντώνης Τσαγκάλης, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ και έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

«Είμαστε μοναδικοί. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον κ. Κούγια σε αυτήν την προσπάθεια και να υπάρχει εξωστρέφεια. Το κυριότερο είναι όλες οι δυνάμεις που έχουν σχέση με την ΑΕΛ να συστρατευτούν. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα. Πρώτα με την παρουσία μας. Η ΑΕΛ έχει ανάγκη και τη φυσική παρουσία και την οικονομική ενίσχυση. Τις δυσκολίες που έχει καθένας στο σπίτι του της έχει η ΑΕΛ πολλαπλά.

Νομίζω πως με την καινούρια χρονιά πρέπει να βρούμε όλοι ένα τρόπο να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να τα βρούμε. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν θέλω να ξαναδώ την ομάδα σε άλλη κατηγορία. Δε θέλω να τα ξαναζήσω αυτά.

Μακάρι αυτός ο άνθρωπος με το δύσκολο όνομα να μας κάνει να χαμογελάσουμε μέσα στο γήπεδο και εμείς θα του βγάλουμε ένα παρατσούκλι πιο εύκολο. Μακάρι να δούμε καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και να έχουμε τα αποτελέσματα εκείνα που χρειαζόμαστε.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλα τα τμήματα και υγεία σε κάθε ένα φίλαθλο της ΑΕΛ ξεχωριστά. Η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη»