Βαθμολογία

H KARKON χορηγός της ΑΕΛ για τρίτη χρονιά

Η Α.Ε.Λ. ανακοινώνει τη συμφωνία της με την εταιρεία KARKON ως χορηγού στην ομάδα μπάσκετ του Σωματείου μας για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο. Αποτελεί τιμή για την ομάδα μας η εμπιστοσύνη που δείχνουν τοπικές επιχειρήσεις και πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια για καταξίωση στον αθλητικό χώρο.

Η εταιρεία KARKON αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή μεταλλικών διακοσμητικών προϊόντων και μεταλλικών δομικών στοιχείων. Στην συνέχεια με την μεταφορά της εταιρείας το 2001 στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με την προσθήκη νέου μηχανολογικού εξοπλισμού προχώρησε στην κάθετη παραγωγή προϊόντων σχετικών με το τζάκι όπως περσίδων αερισμού και εξαερισμού, καπέλων καπνοδόχων, συστημάτων ψησίματος κ.α.

Με την ένταξη στην εταιρεία των υιών Γεωργίου (πολιτικός υ/μηχανικός) και Σωτηρίου (μηχανολόγος υ/μηχανικός) και την αλλαγή της επωνυμίας σε ΚΑΡΚΟΝ-ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε το 2009 η εταιρεία μπήκε σε μία νέα φάση δημιουργίας και δυναμικής παρουσίας της σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρείας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο πελατών και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα της διατίθενται στην Ελληνική αγορά και μέσα από δίκτυο καταστημάτων DIY.

Η εταιρεία KARKON εξάγει τα προϊόντα της στην Ιταλία , στην Γερμανία στην Κύπρο, στην Ισπανία, στην Αλβανία και σε άλλες Βαλκανικές χώρες.