Βαθμολογία

Παραφέστας: « Η νίκη δε λέει τίποτα χωρίς συνέχεια...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο... Δείτε αναλυτικά:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με ένα μέτριο πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ έκανε παραπάνω φάσεις αλλά δεν τις αξιοποίησε. Ο Παναθηναϊκός είχε επίσης δύο ευκαιρίες, μετά την είσοδο των αλλαγών. Αυτό που μένει για εμένα είναι το αγωνιστικό πάθος, η αυτοσυγκέντρωση και η επιμονή των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα είχε ένα ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και έκανε δυνατά μαρκαρίσματα. Η ομάδα ήταν πολύ πειθαρχημένη όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Διάβασα το βιβλίο για τον Ρανιέρι. Έχουμε το παράδειγμα της απαξίωσης και μέσα σε λίγο διάστημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος Αγγλίας. Δε πρέπει να απαξιώνεται κάτι και να έχουμε υπομονή. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί με ομοιογένεια. Να παίζουν οι ίδιοι παίκτες και χωρίς αλλαγές. Να έχουμε αυτήν την παρέα. Να αγωνίζεται ο καθένας για να μπει στην ενδεκάδα.

Αξίζει επίσης και συγχαρητήρια ο κόσμος που βοήθησε πολύ την ομάδα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστές να προσπαθούν. Όσοι έπαιξαν ήταν παθιασμένοι. Η ομάδα έχει υποχρέωση να συνεχίσει να έχει τέτοιες παρουσίες. Νομίζω πως από εκεί και πέρα όταν έχεις υπομονή τα αποτελέσματα έρχονται.

Αυτό το ματς δε λέει τίποτα. Εμείς θα πρέπει να έχουμε τέτοια παρουσία και στην συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια όσον αφορά την πρωτοβουλία που έγινε με τους πρόσφυγες.»