Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Δημόσιος υπάλληλος ο Μπεργκ;»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε τις ατάκες περί δημοσίων υπαλλήλων που ακούστηκαν για τους «πράσινους».


Με δηλώσεις του στο Sport24 Radio 103,3 τόνισε μεταξύ άλλων

Για τη γεύση που του έχει αφήσει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Σε κάποια σημεία ήμασταν πιο καλοί, πιο δυνατοί, βγάζοντας περισσότερο πάθος. Πιστεύω ότι ο βαθμός άξιζε και στις δύο ομάδες. Βέβαια, αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος αυτή θα ήταν η ΑΕΛ. Ωστόσο, δε θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για να πούμε ότι αδικούμαστε από το βαθμό, που είναι για εμάς πολύ σημαντικός κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Τις προηγούμενες αγωνιστικές είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα που δεν τα αξίζαμε. Ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός για τη συνέχεια».

Για την εικόνα της ΑΕΛ με τις «μεγάλες» ομάδες: «Σε αυτά τα ματς είμαστε καλοί, αλλά τα παιχνίδια που κάνουν τη διαφορά είναι τα υπόλοιπα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα υπόλοιπα ματς, σε αυτά με αντιπάλους στα μέτρα μας, όπου μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα επίσημα παιχνίδια στις αρχές του νέου έτους είναι για εμάς όλη η σεζόν, αφού παίζουμε δύο φορές με τη Βέροια και τον Πλατανιά. Είναι παιχνίδια που θα καθορίσουν τι θα κάνουμε στο μέλλον. Με βάση την εικόνα της ομάδας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το αν κάποιοι παίκτες του συμπεριφέρονται ως δημόσιοι υπάλληλοι, όπως κατηγορούνται: «Στο παιχνίδι δεν είχα στο νου μου το πως ήταν ο Παναθηναϊκός και δε θέλω να μιλήσω για συναδέλφους. Για να είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση κάτι τρέχει. Είναι μία τεράστια ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι να βρίσκονται εκεί. Αν μπορούσαν να είναι εκεί καλύτεροι ή χειρότεροι είναι άλλη κουβέντα. Πάντως, μέσα στο παιχνίδι νιώσαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια και με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι. Ούτε εκεί φυσικά είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Για να είναι κάποιος άλλος κακός, πρέπει να είσαι εσύ καλός. Ο Μπεργκ είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Να πούμε δηλαδή ότι ο Μπεργκ είναι δημόσιος υπάλληλος; Μην γκρεμίζουμε τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον πολύ καλό προπονητή, ο οποίος θα κάνει αυτό που πρέπει και η ομάδα θα βρει το δρόμο της».