Βαθμολογία

Μάγγος: «Ανέντιμο να προσπαθείς να κερδίσεις έτσι»

Ανώμαλη προσγείωση για την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από δύο πολύ θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αφού την Κυριακή (18/12) έχασε από τον Κισσαμικό στην έδρα της με 1-0.

Τα παράπονα στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» είναι πολλά και εκφράστηκαν μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Μάγγου στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά: «Χάσαμε σήμερα από ένα ανέντιμο γκολ. Σίγουρα όταν δε σφυρίζει ο διαιτητής δεν σταματάμε αλλά όταν ξέρεις να παίζεις ποδόσφαιρο και έχεις φίλους απέναντί σου, άντρες, συναδέλφους, είναι ανέντιμο να προσπαθείς να κερδίσεις έτσι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η Β’ Εθνική, προσπαθούν με πολλούς τρόπους να κερδίσουν.

Λάθος του διαιτητή καθαρά, διότι ήμουν ακριβώς πίσω από τον επόπτη και στην ενδοεποικοινωνία που έχουν του λέει "σταμάτησέ το, χτύπησε στο πρόσωπο" και ο διαιτητής είπε "όχι" και "παίζετε". Ήμουν μπροστά και άκουσα και δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει αυτό, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την ήττα σήμερα. Είχαμε 60-65′ μπροστά μας, απολέσαμε πολλές ευκαιρίες, μία κατοχή 80-20% να φτάνει σχεδόν και όταν δεν μπορείς και δε βάζεις γκολ σίγουρα έρχεται το αποτέλεσμα όπως ήρθε. Χωρίς καμία δικαιολογία, χάσαμε, απλά είναι ανέντιμος ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ και ήμουν παρών στη συνομιλία που είχε ο διαιτητής».