Βαθμολογία

«Ο διαιτητής είπε σε τι μπουρδ... παίζεις;»

Βαθμό στη Σπάρτη πήρε η Καλλονή την Κυριακή (18/12) με τα παράπονα των Μυτιληνιών για τον διαιτητή Λαμπρόπουλο να είναι πολλά και να εκφράζονται και μέσω ανακοίνωσης της ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Δημήτρης Γαβαλάς θέλησε να μην ανεβάσει τους τόνους και δεν έκανε κάποιο σχόλιο, αλλά ο Μιχάλης Φράγκος κατήγγειλε πως ο διαιτητής χαρακτήρισε μπουρδ... την Καλλονή μιλώντας στον Ρεπετσά με αποτέλεσμα να αρχίσει και ένας διάλογος με τους δημοσιογράφους.

Αρχικά ο Γαβαλάς είπε: «Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα. Να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Δεν μπήκαμε καλά. Μέτρησε η αποβολή της Σπάρτης, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Δικαιούμασταν τη νίκη. Άψογη φιλοξενία της Σπάρτης. Οι ομάδες από νησιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η ομάδας μας είναι οργανωμένη με ένα άνθρωπο που έχει επενδύσει. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είμαστε στη B' Εθνική».

Ο Φράγκος δήλωσε: «Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα, μπορούσε το παιχνίδι να είναι 1-3, 1-4. Είμαστε κάπως ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Καλή συνέχεια και καλές γιορτές. Καλή φιλοξενία, πολλά προβλήματα με τον διαιτητή. O διαιτητής είπε στον Ρεπετσά μετά την λήξη του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια, σε τι μπ…λο παίζεις;».