Βαθμολογία

Βόκολος: «Πιστεύω σε αυτό το ρόστερ»

Αρκετά χαμηλά παραμένει στη βαθμολογία ο Παναιγιάλειος, ο οποίος δεν πανηγύρισε δεύτερη νίκη στη σειρά στο γήπεδό του μένοντας την Κυριακή (18/12) στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει κάποιους βαθμούς ακόμη, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις μεταγραφές τονίζοντας ότι πιστεύει στο ρόστερ που έχει. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο έμπειρες ομάδες που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και έχει δείξει σοβαρότητα. Προσπαθήσαμε από την αρχή, αν και δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στα πρώτα 20-25 λεπτά. Δεν καταφέραμε να ηρεμήσουμε το ματς και να έχουμε καλή κυκλοφορία. Αυτό μας έφερε λίγο πίσω. Ο Αχαρναϊκός πήρε περισσότερες μπάλες, αλλά δεν έκανε φάσεις στην εστία μας. Συνήλθαμε, χάσαμε στο τέλος του ημιχρόνου μία, δύο καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε περισσότερο στη δύναμη και μας ανήκε ολοκληρωτικά. Είχαμε την κατοχή και θέληση για τη νίκη. Γενικά έγινε ένα καλό ματς. Καλή συνέχεια στον Αχαρναϊκό. Όσο για εμάς, συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει κάποια στιγμή να συνοδεύονται οι εμφανίσεις με βαθμούς. Δυστυχώς βάσει των εμφανίσεων έπρεπε να είχαμε δύο, τρεις πόντους παραπάνω. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο αντίπαλός μας έκλεινε τους χώρους με σωστό τρόπο. Έχουμε πει πολλά πράγματα πάνω στην αντίδραση που πρέπει να βγάζουμε. Το γήπεδο δεν βοήθησε και γενικώς η συγκέντρωση που είχαμε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πίεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν συμφωνώ ότι το κέντρο μας δεν υπήρχε. Δεν είδα κάτι τέτοιο. Υπήρχαν στιγμές, 10λεπτα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος μας πίεσε και εμείς δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε μπάλα. Όταν χάνεις μπάλες είναι φυσιολογικό να φαίνεται ότι τρέχεις πίσω από τη μπάλα».

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Δεν είναι της στιγμής. Όταν έρθει αυτή τη στιγμή εγώ είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος. Πιστεύω σε αυτό το ρόστερ. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όπως έχουμε μάθει».

Ο Αρσέν Ρότα είπε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που παρά τις δύσκολες στιγμές έρχεται και μας βοηθάει. Παίξαμε με έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο, αθλητική και καλή ομάδα. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δεν βοήθησε γήπεδο. Θα δούμε τα λάθη μας. Κοιτάμε το επόμενο δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ. Όπου κι αν παίζουμε θέλουμε τη νίκη. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, δεν φοβόμαστε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και θα προετοιμαστούμε με τη βοήθεια του Θεού να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ που μας στηρίζουν».