Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Η πόλη ζει για την ΑΕΛ, είναι το καμάρι της»

Ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα που επέδειξαν οι συμπαίκτες του στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Θωμάς Ναζλίδης.

Η δήλωση του 29χρονου επιθετικού στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα:

 «Η ομάδα ήταν σε μία πολύ κρίσιμη κατάσταση, έπρεπε να πάρουμε κάτι, δεν ήρθε η νίκη αλλά δεν είναι κακός ο βαθμός. Η πόλη και ο κόσμος έχει την ομάδα καμάρι της και εμείς προσπαθούμε να τους ευχαριστήσουμε. Για μένα θα πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο και να έχουμε πάντα την ίδια μαχητικότητα. Περίμενα από την ομάδα να έχει σκαμπανεβάσματα αλλά θεωρώ πως σε πολλά παιχνίδια αδικηθήκαμε.

Εγώ κρατάω τα θετικά γιατί η ομάδα έχει πολλά θετικά στοιχεία για να φτάσει εκεί που αξίζει. Η πόλη ζει για την ομάδα της, τους περιμένουμε σε κάθε ματς και ακόμα περισσότερο γιατί κάνουμε τα πάντα για να φεύγουμε νικητές. Νιώθω καλά εδώ, όλοι με αγκάλιασαν, έχω βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου να μπορέσω να τους ανταμείψω όλους. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα με τα έως τώρα δεδομένα, έχει τη στόφα του πρωταθλητή οπότε ξεκινάει με αυτό το αβαντάζ. Το να μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση είναι καλό για όλους μας για να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».