Βαθμολογία

Τσιώλης: «Έτσι... θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο!»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαριστών του εμφάνιστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. ΌΠως χαρακτηριστικά τόνισε ο Καρδιτσιώτης προπονητής, οι «βυσσινί» λειτούργησαν άψογα βάσει του πλάνου με το οποίο σχεδίασαν από κοινού την αναμέτρηση κόντρα στο «τριφύλλι».

Δείτε αναλυτικά τι είπε, σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να γίνουν, αλλά και το πως πιστεύει ότι ο κόσμος της ΑΕΛ θα επιστρέψει στο γήπεδο.

«Ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά μας. Θέλαμε να πάρουμε σήμερα κάτι πέρα από τις εντυπώσεις που πήραμε στα προηγούμενα μας παιχνίδια. Θέλαμε στο πρώτο μέρος να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Και το καταφέραμε. Η ομάδα έπιασε υψηλά στάνταρ σήμερα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ένα στοίχημα που σήμερα κερδίσαμε είναι πως ο κόσμος σήμερα είδε καλή την ομάδα και πάλι. Θέλουμε να γυρίσουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Με την ενίσχυση που θα γίνει τον Γενάρη θα βάλουμε περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ μας και θα γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι μας.

Όταν παίρνεις κάποιους παίκτες, σίγουρα αποχωρούν κάποιοι άλλοι. Δεν μπορείς να έχεις 31 ποδοσφαιριστές με 17 παιχνίδια μπροστά σου. Όσοι έρθουν, άλλοι τόσοι θα πρέπει να φύγουν. Την ομάδα όπως την είδατε σήμερα, θα παραμείνει έτσι. Η ομάδα είναι πολλή πειθαρχημένη και έτσι θα πρέπει να παραμείνει.

Πριν κλείσουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα έχουν έρθει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα, πέραν αυτών που έχουμε ήδη κλείσει».