Βαθμολογία

Κανένα πρόβλημα για τον Φαλανιακό...(PICS)

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας πήρε ο Φαλανιακός με σκορ 0-4.

Ο Φαλανιακός μπήκε μπροστά στο σκορ στο 8' λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου έκανε την ασίστ από τα πλάγια, πετάχτηκε ο Λιγούρας Χ. και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20ο' λεπτό μετά από κάθετη πάσα στο κέντρο της άμυνας από τον Παπαγεωργίου, ο Λιγούρας Χ. πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 50' ο Παπαγεωργίου έβγαλε πλάγια στον Λιλοράλι, αυτός με σέντρα βρήκε τον Λιγούρα Χ., την κεφαλιά που έκανε αρχικά απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, στη συνέχεια πήρε τη μπάλα ο Βαρσάμης και με τη σειρά του έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69' ο Πανταζής με καταπληκτικό σουτ από το χώρο του κέντρου έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία μέσα για το 0-3. Στο 75' ωραία σέντρα του Βαρσάμη από πλάγια, ο Λιγούρας Χ. με κεφαλιά  έκανε το 0-4 και το χατ τρικ για δικό του προσωπικό λογαριασμό.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Σιάρκος, Χασιώτης, Γιαγιάκος, Παπαμάνος, Κολιοφούτης (35' Δουδουσήρας) Μπατζέλας, Κυριάκος, Βενέτης (69' Σκόμπας), Μπελάγιας, Φούντας (76' Σκύφτας)

Φαλανιακός (Ιωάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Λιλοράλι (70' Τσάκε), Κολοβός, Λιγούρας Β., Μαχαίρας, Πανταζής, Φατούρας, Βαρσάμης, Αλεξανδρής (64' Κλούρας), Παπαγεωργίου (70 Αλατάς), Λιγούρας Χ.

Διαιτησία: Στάϊκος, πρώτος βοηθός Δεδικούσης, δεύτερος βοηθός Τσιρογιάννης

Δείτε τις φωτογραφίες που συνέλεξε το Athleticlarissa.gr: