Βαθμολογία

Βαριά ήττα για την κ-17 από τον ΠΑΟΚ

Βαριά ήττα με σκορ 7-0 γνώρισε σήμερα (17/12) το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη η κ-17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στον Δικέφαλο και γνώρισε έτσι την βαριά ήττα με τον Δικέφαλο να κάνει γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Γκαργκαλατζίδης, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0 στο 20' για να κάνει χατ-τρικ και να κλείσει το ημίχρονο στο 3-0. Στο 54' ο Χατζής πέτυχε το 4-0, ενώ ο Γκαργκαλατζίδης στο 55' έκανε 5 τα τέρματα της ομάδας του και 4 τα προσωπικά του με τον Βρακά να κάνει στο 59' το 6-0 με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει στο 80' με τον Διαμάντη που πέτυχε το τελικό 7-0.

ΠΑΟΚ (Βασίλης Μήττας): Ταλιχμανίδης, Βουτσάς, Τάχατος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Πουρνάρας (58' Κύρτσος), Χατζής (75' Μουτζούρης), Βρακάς, Γκαργκαλατζίδης (65' Καλουτσικίδης), Γαϊτανίδης (58' Δούμτσης).

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Κυρμιτζής, Μαλάκος (55' Κατσαρός), Καλαπανίδας, Τόσκα (70' Μίζα), Τόπης, Μπάνης (65' Πλατάνας), Παπατζιάς (55' Γκαλγκανόπουλος), Μορφάκης (60' Χριστιανός), Πινακάς, Κακαράντζας.

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa ο προπονητής της κ-17 Ζήσης Ζιάγκας ο οποίος και ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας και δεν προστάτεψε όπως είπε τα παιδιά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Το τελικό 7-0 τα λέει όλα, δεν αφήνει περιθώριο για να πούμε τίποτα. Δεν παίξαμε καλά και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για αυτό καθώς υπερεκτίμησα τις δυνατότητες της ομάδας. Αυτό συνέβη μετά τις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα όπως πχ με την Ξάνθη και τα Γιάννινα και έτσι πίστεψα ότι και σήμερα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό. Πρώτα φταίω εγώ και μετά οι παίκτες μου».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ