Βαθμολογία

Προσωπική δήλωση Κούγια για τα μεταγραφικά

Προσωπική δήλωση είχαμε σήμερα (16/12) από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με αφορμή την δημοσιοποιήση μεταγραφικών στόχων της ΑΕΛ από αθηναϊκή ιστοσελίδα.

Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" ανέφερε ότι γνωρίζει από ποιο άτομο έγινε η διαρροή, πρόσωπο εκτός Λάρισας όπως αναφέρει, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους ρεπόρτερ των λαρισινών ΜΜΕ.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του κ. Κούγια:

Παρά το ότι όλοι μας, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, οφείλουμε να ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή μόνο με τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, είμαι υποχρεωμένος να κάνω μια προσωπική δήλωση η οποία αφορά στο ζήτημα των μεταγραφών.

Πληροφορήθηκα από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας μας, κ.Χρήστο Τσούμαρη, ότι πάλι χθες βράδυ η έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, δημοσιοποίησε μεταγραφικούς μας στόχους, τους οποίους τόσο ο ίδιος όσο και οι άμεσοι συνεργάτες μου έχουμε διαφυλάξει ως επτασφράγιστο μυστικό για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών. Αυτό άλλωστε επιβάλει η σοβαρή λειτουργία μιας σοβαρής ΠΑΕ.

Το ρεπορτάζ είναι ακριβές σε σχέση με τους μεταγραφικούς στόχους, χωρίς να επιθυμούμε φυσικά αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσουμε τα ονοματεπώνυμα των υπολοίπων παικτών που αναφέρονται. Εκείνοι ωστόσο που θα αποχωρήσουν, θα βρίσκονται υπό κρίση ως και την τελευταία στιγμή.

Γνωρίζω πάντως ποιος - έξω από το περιβάλλον της ομάδας - έδωσε επιλεκτικά αυτές τις πληροφορίες στο gazzetta.gr και θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη απ' όλους τους ρεπόρτερς των ΜΜΕ της Λάρισας, αλλά και ευρύτερα, γιατί η εμπιστοσύνη μου στο συγκεκριμένο πρόσωπο είναι η μοναδική αιτία της διαρροής.

Προς γνώση και συμμόρφωση...