Βαθμολογία

ΣΦ Αλκαζάρ: «Η θέση μας είναι στο πέταλο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι η θέση τους είναι στο πέταλο.

Όπως αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί των "βυσσινί" θα τοποθετηθούν την κατάλληλη στιγμή και ότι το Σάββατο θα βρεθούν στην προπόνηση της ομάδας για την εμψύχωση των παικτών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Μετά από άλλο ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα στα Τρίκαλα που δεν αρμόζει στην ομάδα μας, ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι ζητάνε να πάρουμε θέση. Θέση παίρνουμε και αυτήν θα είναι την Κυριακή μέσα στο πέταλο. Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις, όχι γιατί τα παίρνουμε από τον κάθε κούγια, αλλά θα τοποθετηθούμε την κατάλληλη στιγμή. Επειδή ονειρευόμαστε ξανά μια μεγάλη ΑΕΛ, καλούμε όλο τον κόσμο της, αρχικά στην ανοιχτή προπόνηση του Σαββάτου με μοναδικό σκοπό την εμψύχωση της ομάδας πριν από ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι με τον βάζελο. Ίσως κάποιοι χρειαστούν βοήθεια για να πάρουν αυτό το παιχνίδι, εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ. Εμείς πήραμε τρόπαια, εμείς θα μείνουμε εδώ μια ζωή, εμείς φέρουμε το σήμα στην καρδιά και όχι σε μια φανέλα.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο αγώνας μπάσκετ της ομάδας μας με την γριά το Σάββατο στις 5μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης, στον οποίο οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρόν.

Υ.Γ.1: Το Σάββατο στις 9 το βράδυ ο σύνδεσμος διοργανώνει πάρτι στα γραφεία του, που βρίσκονται πλέον στην οδό Μανωλάκη 13-15.

Υ.Γ.2: ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!