Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Να μην παρασυρθούμε»

Να μην παρασυρθούν από την πρόκριση στο Κύπελλο και πιστέψουν ότι θα έχουν εύκολη αποστολή στην Καρδίτσα την Κυριακή (18/12) προειδοποίησε τους παίκτες του ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος.

Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αναγέννηση μετά την... αγχολυτική πρώτη φετινή τους νίκη στη FootballLeagueεπί της Σπάρτης και ο προπονητής τους τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι πιστεύω θα πάει περισσότερο στη δύναμη. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει αρκετά ψηλά παιδιά και δείχνει αρκετά ανταγωνιστική στο ξεκίνημα. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια.

Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που έδωσαν οι δύο ομάδες για το Κύπελλο Ελλάδας. Ειδικά για την Αναγέννηση οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο δεν θα χρησιμοποιηθούν στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Οι τραυματίες Κίκε και Σταθάκης δεν προλαβαίνουν να αποθεραπευτούν έγκαιρα, ενώ κάποιες πιθανότητες υπάρχουν για τον Τιάγκο Σίλβα που γυμνάστηκε μόνος του την Πέμπτη (15/12).