Βαθμολογία

Πλίτσης: «Υπάρχει μια δυστοκία...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη, «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γιώργος Πλίτσης, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα που έχει αποκομίσει από την ΑΕΛ φέτος.

«Υπάρχει μια δυστοκία στο αγωνιστικό κομμάτι. Έπρεπε να διατηρηθούμε στο θεσμό του Κυπέλλου, διότι έχουμε καλή προϊστορία. Ήμασταν άτυχοι δε δύο φάσεις. Ο Σάκης Τσιώλης είχε σχεδιάσει καλά το παιχνίδι, όμως δεν μας βγήκε. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια.

Η ομάδα μπήκε να διεκδικήσει το παιχνίδι. Είχε περισσότερους παίκτες στο κέντρο. Έγιναν οι σωστές πάσες. Έγιναν βέβαια κάποια λάθη, όμως αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Τελείωσε ένα ματς Κυπέλλου, όμως κοιτάμε παρακάτω σε μια καινούρια μέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι πρώτος σκοπός είναι η νίκη και με τον Παναθηναϊκό και με τη Βέροια. Εκεί είναι που πρέπει να δώσουμε βάρος αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια θα δούμε με ποιες προσθήκες παικτών θα συνεχίσουμε για τη σωτηρία της ομάδας.

Η ομιλία που έγινε μεταξύ του προέδρου και των παικτών μετά την Ξάνθη είναι κάτι καλό που έγινε, όσον αφορά τα αποδυτήρια της ομάδας. Δε χρειάζεται όμως αυτά να βγαίνουν προς τα έξω. Πιστεύω ωστόσο ότι αυτό λειτούργησε θετικά στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και θα λειτουργήσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά πιστεύω πως τέτοια πράγματα δεν πρέπει να εξωτερικεύονται.

Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Απλώς υπάρχει μια εμπειρία σε καίριες θέσεις κάποιων παικτών που κάνουν τη διαφορά. Η ΑΕΛ πρέπει να κάνει προσθήκη κάποιων παικτών που θα βοηθήσουν και τους υπόλοιπους να πάρουν τα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Θέλει υπομονή... »