Βαθμολογία

Τους μάζεψε και τους μίλησε ο Μάγγος

Την καλή εικόνα των δύο πρώτων αγωνιστικών στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου χάλασε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία την Τετάρτη (14/12) έχασε με 6-0 εντός έδρας από την Κέρκυρα.

Έτσι σφραγίστηκε ο αποκλεισμός της από το Κύπελλο με τον Γιάννη Μάγγο μετά το τέλος του παιχνιδιού να μαζεύει τους παίκτες του και να τους μιλάει. Μεταξύ άλλων τους είπε πως «είμαστε οι ίδιοι που πήραμε ισοπαλία με Άρη, με ΑΕΚ και με Απόλλωνα Σμύρνης», ενώ τους ξεκαθάρισε πως θα καταφέρνουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Με το σημερινό σκορ δεν μπορείς να πεις και πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εμείς οι ίδιοι που φέραμε τα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ακόμη και στο κύπελλο με την ΑΕΚ, εμείς οι ίδιοι είμαστε σήμερα που θα διαχειριστούμε το άσχημο αποτέλεσμα και με τα παιδιά μαζί θα καθίσουμε να μιλήσουμε, να δουλέψουμε έτσι ώστε την Κυριακή στο πρωτάθλημα που είναι ο κύριος στόχος μας να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί, το ίδιο καλοί ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα βαραίνει την ψυχολογία μας το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε έμπειρους παίχτες, ξέρουμε να το διαχειριστούμε και την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε τον κόσμο μπροστά μας να μας βοηθήσει διότι οι τρεις βαθμοί με τον Κισσαμικό θα είναι πολύτιμοι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους μ