Βαθμολογία

Τσιώλης: «Είμαστε κοντά σε δύο-τρεις στόχους»

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΛ παρά τον αποκλεισμό της ομάδας, έδωσε ο Σάκης Τσιώλης μετά το σημερινό ματς των Τρικάλων.  «Έγινα ένα πολύ ενδιαφέρον και καλό παιχνίδι. Δυνατό μεν αλλά καθαρό. Η ΑΕΛ ήρθε να διεκδικήσει την πρόκριση για πολλούς λόγους. Για τον κόσμο μας, την ιστορία μας και μετά για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.

Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση και προσπάθεια των παιδιών. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο με τετράλεπτο που πήραμε μεγάλο ρίσκο, βάζοντας τρεις επιθετικούς παίκτες γιατί θέλαμε τη νίκη για τη πρόκριση», είπε αρχικά.

Και συνέχισε,  «Κρατάμε λοιπόν την προσπάθεια, φαίνεται πως η ομάδα παρά τα άτυχα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα και σήμερα εδώ είναι σε καλό δρόμο. Κάποια στιγμή όπως είπα και την Κυριακή με την Ξάνθη δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση όσων αφορά τις χαμένες ευκαιρίες. Και η ευκαιρία του Μαρουκάκη, αλλά και στη φάση στο δοκάρι και την επαναφορά του Ντοντό είναι μεγάλες. Όταν δεν μπαίνουν, στο τέλος λένε πως η μπάλα σε τιμωρεί. Έτσι έγινε τελικά. Εμείς τώρα πια που έχουμε μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο μας. Θέλουμε το αποτέλεσμα και εκεί πέφτει το βάρος. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων».

Κλείνοντας προανήγγειλε άμεσα μεταγραφές. «Σίγουρα η ομάδα αυτή τη στιγμή, ψάχνει να βρει λύσεις όπως και όλες οι ομάδες. Και στον επιθετικό τομέα και στην άμυνα. Είμαστε κοντά σε δύο-τρεις στόχους οι οποίοι όπως φαίνεται θα μας ενισχύσουν. Προς αυτή τη κατεύθυνση κινούμαστε. Για όλα τα άλλα δεν μπορώ να πω κάτι. Όντως είμαστε κοντά σε δύο-τρεις θέσεις είμαστε κοντά και αν όχι αυτή την εβδομάδα την επόμενη θα τους ανακοινώσουμε».