Βαθμολογία

Κούγιας για Γιαννιτσάνη, μεταγραφικά και Παναθηναϊκό

Παρέμβαση στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα θέματα των "βυσσινί".

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έκανε αναφορά στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, τα μεταγραφικά, αλλά και το προσεχή ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί ήδη και θα ανακοινωθούν είτε μετά το ματς με το "τριφύλλι" είτε την επομένη του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να ξέρετε ότι οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθούν μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα είναι στην 18αδα παίκτες που θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ».

Σε άλλο σημείο για το σημερινό παιχνίδι τόνισε ότι για κάποιους αυτό ήταν το τελευταίο τους με την ΑΕΛ λέγοντας: «Κάποιοι έχουν τελειώσει από την ΑΕΛ. Σήμερα έπαιξαν το τελευταίο τους παιχνίδι με την ομάδα».

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του Γιαννιτσάνη χαρακτηρίζοντας πάντως ωραίο το τέρμα που πέτυχε, ενώ τόνισε ότι ήταν επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη να αποχωρήσει από τους "βυσσινί" και δικιά του απόφαση να δοθεί δανεικός στα Τρίκαλα. Για τον σκόρερ των Τρικάλων ανέφερε επίσης ότι πιο πολύ τον ενόχλησε η ενέργεια πάνω στον Γκόλια ο οποίος είναι και αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού.

Όπως και να χει το γενικό συμπέρασμα των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια έχει να κάνει με τις εξελίξεις που θα σημειωθούν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα απέναντι στους "πράσινους".

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ