Βαθμολογία

Απογοήτευση και αποκλεισμός για την ΑΕΛ

Την ήττα και παράλληλα τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ από τα Τρίκαλα με 1-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.

Οι "βυσσινί" πάλεψαν το ματς, απείλησαν και έχασαν ευκαιρίες, λογικό εξάλλου μιας και μόνο η νίκη έστελνε το λαρισινό συγκρότημα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης απέναντι στα Τρίκαλα που αμύνθηκαν σωστά, στάθηκαν τυχερά στην φάση του δοκαριού της ΑΕΛ και στην ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ντοντό και στις καθυστερήσεις έφτασαν και στην νίκη.

Σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ένας δανεικός στα Τρίκαλα από την ΑΕΛ ο Νίκος Γιαννιτσάνης που στις καθυστερήσεις πέτυχε το τέρμα που έδωσε και την νίκη στην ομάδα του πέρα από την πρόκριση.

Ισορροπημένο το ματς στο πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να είναι προσεκτικές και την ΑΕΛ να προσπαθεί να απειλήσει με δεδομένο ότι χρειάζονταν την νίκη, αλλά και τον ΑΟΤ να έχει κάποιες φάσεις για γκολ.

Η ομάδα του Τσιώλη απείλησε πρώτη όταν στο 9' ο Λαμπρόπουλος έκανε μακρινό σουτ με την μπάλα να μπλοκάρεται από τον Σιδεράκη, ενώ πρώτη απειλή των γηπεδούχων ήταν στο 17' με τον Κουσκουνά να σουτάρει αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η ΑΕΛ απείλησε στο 25' με τον Ντέλέτιτς που σούταρε και ενώ η μπάλα πήγαινε προς την εστία είχαμε την παρεμβολή παίκτη των Τρικάλων που έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα από εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Τρικαλινών με τον Γκόλια ο Κουσκουνάς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 36' είχαμε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όταν ο ρέφερι Βάτσιος υπέδειξε, λανθασμένα όπως υποστηρίζουν τα Τρίκαλα, σε θέση οφ σάιντ τον Κουσκουνά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαϊκαρά έκανε το δυνατό σουτ όμως θεαματικά ο Καβουσάκης έδιωξε σε κόρνερ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Σάκης Τσιώλης έριξε στην μάχη τους Ουρτάδο και Ντοντό προκειμένου να ανέβει επιθετικά η ΑΕΛ και να ψάξει το πολυπόθητο γκολ που θα της δώσει και την πρόκριση, ενώ στο 75' έριξε στην μάχη και τον Δημήτρη Καπό παίζοντας το τελευταίο του χαρτί προκειμένου η ΑΕΛ να ψάξει το πολυπόθητο γκολ.

Η ΑΕΛ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1 στο 78' όταν ο Ουρτάδο με σέντρα βρήκε τον Μαρουκάκη με τον επιθετικό των "βυσσινί' να επιχειρεί το σουτ από πλάγια, αλλά έστειλε την μπάλα παράλληλα με την εστία, ενώ δυο λεπτά αργότερα τα Τρίκαλα, που δεν είχαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν καλή ευκαιρία για το 1-0 με τον Γιαννιτσάνη να πασάρει στον Στεφάνοβιτς που σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως για τους "βυσσινί" χάθηκε στο 84' όταν ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντοντό έστειλε την μπάλα άουτ σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ομάδα του Τσιώλη.

Και αφού δεν έγινε εκεί το 0-1, τελικώς ήρθε και η ήττα πέραν του αποκλεισμού όταν στις καθυστερήσεις ο Δουκάκης πάσαρε στον Γιαννιτσάνη που βγήκε στην κόντρα και αφού πρόλαβε τον Καβουσάκη από πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε στην φάση των ομίλων η παρουσία της ΑΕΛ στο κύπελλο σε έναν όμιλο όπου ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς (7-0 τον Πανελευσινιακό) και Τρίκαλα επίσης με 7 πήραν την πρόκριση, ενώ ΑΕΛ με 3 και Ελευσίνα με 0 γνωρίζουν τον αποκλεισμό.

ΑΟ Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50' Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς (67' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (85' Σαρακατσάνος), Λεάντρο.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Γκόλιας Ν., Φατιόν, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56' Ντοντό), Ναβάρο (55' Ουρτάδο), Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης (75' Καπός), Ντέλετιτς.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ