Βαθμολογία

Η Vodafone χορηγός της ΑΕΛ για δεύτερη χρονιά

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας για την ομάδα μπάσκετ με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone και για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ, δηλώνεται σχετικά με την επέκταση συνεργασίας με τη Vodafone: «Η ΑΕΛ ευχαριστεί την Vodafone για την έμπρακτη στήριξή της όλη την προηγούμενη χρονιά και θεωρεί δεδομένο ότι η επιτυχημένη συνεργασία μας θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντική παράμετρο στην επίτευξη των στόχων και των δύο πλευρών και φέτος».

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, σταθερής και του internet της χώρας. Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Στα 23 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, έχοντας επενδύσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ.