Βαθμολογία

Με 20 παίκτες για πρόκριση η ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (13/12) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή (14/12) αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός των "βυσσινί" Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στους Τρικαλινούς η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαρέλα, Αβραάμ, Μασούρας καθώς και ο ανέτοιμος Καρατάσιος, όπως και ο Γιοβάνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός μάχης έμεινε και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ Θωμάς Ναζλίδης λόγω μικροενοχλήσεων από κάκωση που υπέστη στον αγώνα της Ξάνθης, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γκόλιας, Κόντορ, Φάρκας, Σουλιώτης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης, Αναστασόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Καπός, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Μακρής, Χοτζάλι, Κρητικός.