Βαθμολογία

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανοίγει ακόμη μια «Δημιουργική Πόρτα»

Σε μια αξιοθαύμαστη δράση, η οποία θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες, πρόκειται να συνδράμει η ΠΑΕ ΑΕΛ:

Δείτε αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για την από μέρους της αποδοχή του αιτήματος που της υποβλήθηκε από τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης για παιδιά "Δημιουργική Πόρτα", που εδρεύει στην Λάρισα, προκειμένου να συνδράμει σε μια αξιοθαύμαστη δράση, η οποία θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η "Δημιουργική Πόρτα" ανέλαβε την πρωτοβουλία και συνέταξε μία ομάδα εθελοντών, εικαστικών και γενικότερα ανθρώπων που έχουν την διάθεση να προσφέρουν αφιλοκερδώς και πριν από έναν μήνα περίπου, κατέθεσε στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, πρόταση αναδιαμόρφωσης και διακόσμησης της παιδιατρικής κλινικής. Η ιδέα αυτή πηγάζει από την πεποίθηση των εμπνευστών της, πως δίνοντας χρώμα στους χώρους αυτούς θα βοηθήσουν την ψυχολογία των παιδιών, κάνοντας ταυτόχρονα την διαμονή τους εκεί πιο ευχάριστη και λειτουργική.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και πλέον με εντατικούς ρυθμούς ξεκινάει η οργάνωση, η κατανομή αρμοδιοτήτων, η εύρεση χορηγών και χορηγιών, η ενημέρωση του κοινού και οι πρώτες εκδηλώσεις (20 κ 21 Δεκεμβρίου – Μύλος του Παππά) για την συγκέντρωση πόρων. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και παράδοσης αυτού του έργου οριοθετείται μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

Με δεδομένη την κοινωνική της ευαισθησία, αλλά και την γνώση του ρόλου που επιτελεί στην πόλη της Λάρισας, η ΠΑΕ ΑΕΛ, βέβαιη για την ανταπόκριση και των χιλιάδων φίλων της, δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει και αυτή την προσπάθεια με τρόπο που θα συζητηθεί κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε συνάντηση με τους ιθύνοντες του πολυχώρου.