Βαθμολογία

Ρονάλντο: «Στη φυλακή μπαίνουν και αθώοι»

Με αφορμή την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» για το 2016, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο περιοδικό «France Football», μεταξύ άλλων, και για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραδέχθηκε πως διανύει μια δύσκολη περίοδο. «Σίγουρα είναι μια δύσκολη διαδικασία στην οποία υποβάλλομαι όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, ο γιος μου, οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων επισκίασε, κατά κάποιο τρόπο, την χαρά μου για τη 'Χρυσή Μπάλα'. Θα ήταν υποκριτικό να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει. Και με πονά, επίσης, διότι γνωρίζω ότι δεν έχουμε κάτι κάτι κακό. Στη φυλακή υπάρχουν και αθώοι και έτσι αισθάνομαι εγώ. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια» ήταν σχετικά τα λόγια του Ρονάλντο, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Μπορώ να καταλάβω όταν οι άλλοι ασχολούνται με την προσωπική ζωή μου, με τους φίλους μου, με τις διακοπές μου, με τη σύντροφό μου... Ωστόσο, όταν πρόκειται για ένα θέμα τόσο σοβαρό, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι δικηγόροι μου έχουν αναλάβει την υπόθεση».