Βαθμολογία

Αγγελούλης: «Είμαστε μια οικογένεια»

Στο ΑΕΛ Radio «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Μελισσοχωρίου Γιώργος Αγγελούλης. Ο πρόεδρος του Μελισσοχωρίου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαστε μια οικογένεια», ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Αγγελούλη:

Για την φετινή πορεία της ομάδας του:

«Βρεθήκαμε στην κορυφή, είναι ακόμα πολύ νωρίς βέβαια. Τα παιδιά και η διοίκηση είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε ερασιτέχνες και πάνω από όλα ευχαριστιούνται τα παιδιά».

Για το φετινό πρωτάθλημα σχολίασε:

«Έχει ακόμα πολύ δρόμο, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες σχεδόν ισάξιες όλες και δεν ξέρεις πως θα ανταποκριθούν. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας για την ομάδα μας και πιστεύω ότι γενικά στα πρωταθλήματα δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και όλοι είμαστε φίλοι».

Για το πόσο δύσκολο είναι να είναι παράγοντας σε ερασιτεχνική ομάδα δήλωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο και ειδικά από το 2010 που ξεκίνησε η κρίση έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Δεν υπάρχουν παροχές, όλοι οι παράγοντες παλεύουμε με νύχια και με δόντια για να ωθήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό. Σίγουρα σε όλα αυτά τον πρώτο λόγο έχει η ΑΕΛ, αλλά το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι στον αθλητισμό»

Τέλος σε ερώτηση για την συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τους παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων είπε:

«Μόνο θετικά μπορεί να την δει κάποιος αυτή την κίνηση. Εκφράστηκαν πολλές απόψεις, ακούστηκαν πολλά πράγματα και καλό είναι να υπάρχει η συνεργασία με την ΑΕΛ».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ