Βαθμολογία

Απάντηση Κισσαμικού σε Σπάρτη

Απάντηση στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Σπάρτης εξέδωσε την Κυριακή (11/12) ο Κισσαμικός. Η κρητική ομάδα επεσήμανε ότι η νίκη της ήταν «πεντακάθαρη», ενώ για τη φάση του πέναλτι σχολίασε ότι «δεν έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής μας».

Αναλυτικά: «Με αφορμή τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ και χωρίς να επιδιώκουμε να μπούμε σε δημόσιο διάλογο με την αντίπαλη ομάδα θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ως γνωστόν στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα και θα πρέπει να την αποδεχόμαστε και όχι να ρίχνουμε τις ευθύνες μας γι’ αυτήν σε άλλους παράγοντες.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε παρατηρητές και κριτές διαιτησίας, αλλά για να μην διαστρεβλώνονται τελείως τα πράγματα σαφώς και βάσει βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει περάσει ολόκληρη η μπάλα εκτός πλάγιας γραμμής στη φάση που προηγήθηκε του πέναλτι.

Για την παράβαση που ακολούθησε δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να κρίνουμε αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι, αλλά προφανώς και δεν έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Η νίκη του Κισσαμικού ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και οφείλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, γυρίζοντας το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Σε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο υγιείς ομάδες -όπως τις χαρακτήρισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Σπάρτης κ. Αντωνίου- η αποδοχή του αποτελέσματος δίνει αξία τόσο στον νικητή όσο και στον ηττημένο».