Βαθμολογία

Νίκη πρωτιάς για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κόντρα στον Λαρισαϊκό (1-0), από τη στιγμή που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με ΣΣ Ραψάνης. Στο σημερινό παιχνιδί, εκτός από το γκολ έχουμε σωρεία ευκαιριών για τους γηπεδούχους. Στο 1ο' λεπτό, ο Μπακόλας βρέθηκε τετ α τετ μετά από πάσα του Λιάνγκα, πλάσαρε όμως πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 15' ο Ζαφειρίου εξ΄επαφής έκανε το σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Στο 25' ύστερα από κόρνερ του Λιάνγκα ο Αβδουλάς στο πρώτο δοκάρι πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 40' σουτ του Χατζή απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 47' και το 53' τα σουτ των Βογιατζή και Χατζή έπιασε πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 60' τη κεφαλιά του Λόζου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 80' ο Δημόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ στην αντίπαλη γωνία νίκησε τον τερματοφύλακα και έκανε  το 1-0. Δύο ευκαιρίες χαμένες από τον Νούσια για να κάνει μεγαλύτερο το σκορ 82' και το 83'

Δείτε τη σύνθεση του Αστέρα Μελισσοχωρίου:

Ηλίας Αράπης: Κουκούτσης, Σδράλης Β, Τζεμολάρι, Αβδουλάς, Λόζος, Χατζής, Βογιατζής, Νούδιας, Ζαφειρίου, (90' Γκέφος), Λιάνγκας, Μπακόλας (90' Παπαδημητρίου)