Βαθμολογία

Πήρε τη νίκη κόντρα στον Αετό η Γιάννουλη

Τη νίκη με σκορ 1-2 πανηγύρισε σήμερα (11/12) η Δήμητρα Γιάννουλης, κόντρα στον Αετό Αμυγδαλέας, σε μια εξαιρετική αναμέτρηση.

Στο 18' ο Πολύζος με προβολή, ύστερα από γύρισμα του Δημητρέλη έκανε το 1-0. Στο 43' η Δήμητρα Γιάννουλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, μετά απο διαγώνιο σουτ του Χατζηγρηγορίου από πλάγια. Πάρα το γεγονός πως η Αμυγδαλέα είχε την υπεροχή και πίεζε στο 50', ο Σπανός με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-2.

Δύο χαμένες ευκαιρίες είχαμε για τους φιλοξενούμενους στο 75' και 80΄. Στο 75' ο Ντάλλας βρέθηκε τετ α τετ και το σουτ που επιχείρησε ο Χατζηγρηγορίου πήγε άουτ. Στο 90' χαμένο πέναλτι για την Αμυγδαλέα σε χέρι του Εμμανουήλ. Το εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας. Στο ίδιο λεπτό ο Λουνανίκας έκανε το σουτ, απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Πολύ μεγάλη στιγμή για τον Αετό στο 91'... Τη μπαλιά έκανε ο Ανδιανόπουλος, έδιωξε ο Εμμανουήλ πάνω στη γραμμή.Στο 92' κατά τον ίδιο τρόπο εξουδετέρωσε το σουτ του Καρβούνη.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός (85' Σάρα), Χατζηιωαννίδης (46' Ευαγγελούδης), Σκούπρας (71' Λουκανίκας), Πολύζος, Υφαντής, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ανδριανόπουλος, Κουρούκας, Δημητρέλης

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Βαϊος, Μπάμπαλης, Μηνάς (46' Κοταρέλας), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης, Ματζαφλάρας (80΄Ντάλλας), Χατζηγρηγορίου, Κατζούλης (70' Γκουντουρμπής), Σπανός