Βαθμολογία

Τρίποντο για την Κ17

Η Κ17 της ΑΕΛ κατάφερε να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία την Κυριακή (11/12). Συγκεκριμένα επικράτησε με 1-0 της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στο δημοτικό γήπεδο της Αγιάς. Το μοναδικό τέρμα για τους «βυσσινί» πέτυχε ο Κατσιαρός στο 54′ χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο φτάνοντας τους δώδεκα βαθμούς!

Οι «βυσσινί» σκόραραν με τον Κατσιαρό στο 54ο λεπτό για το 1-0. Ο εν λόγω παίκτης δεν στάθηκε τυχερός αφού αποχώρησε τραυματίας. Το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τη συμπλήρωση μίας ώρας με τον Βάνη αλλά και τον Γκαλγκανόπουλο.

ΑΕΛ (Ζ. Ζιάγκας): Παπαπολυμέρου, Τόσκα, Φουρκιώτης, Μαλάκος (46′ Καλαπανίδας), Κυρμιτσής, Κατσιαρός-Βέρρος (λ.τ. 72′ Καμπέρης), Τόπης, Βάνης (67′ Γκαλγκανόπουλος), Κακαράντζας (78′ Σδόγγος), Μπαμπατσιάς, Πινακάς (88′ Χριστιανός).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ν. Μπαδήμας): Πατσιούρας, Μέγας (89′ Καραγεώργος), Τάτσης (89′ Γώγος), Κώστας, Μπελά, Λιάγκας (74′ Λώλης), Λιάππης,  Εμβραϊζόγλου (61′ Νάνος), Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Κ., Γιωτάκης (66′ Πήλιος).