Βαθμολογία

Τσιώλης: «Στο ποδόσφαιρο θέλει και ρέντα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο Χρήστος Τσούμαρης, ο οποίος μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν από πλευράς του Σάκη Τσιώλη, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στην Ξάνθη.

Σύμφωνα μετα όσα είπε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, θεωρεί πως ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα ματς που η ΑΕΛ προσπάθησε να αγωνιστεί σε όλο το γήπεδο για τη νίκη. Εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Επεσήμανε πως η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Δημιουργήσε ευκαιρίες. Οι ποδοσφαριστές έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν, σύμφωνα και με τον ίδιο.« Στο ποδόσφαριο χρειάζεται και η ρέντα, απλά είναι ένα κακό διάστημα» τόνισε αναφορικά με την ήττα.

Υπάρχουν στοιχεία που βλέπει συνέχεια να βελτιώνονται, όπως το γεγονός πως η ΑΕΛ κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και δεν επέτρεψε στην Ξάνθη να κάνει αντεπιθέσεις.

«Αυτός είναι ο στόχος μας η νίκη.» απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το γεγονός πως η ΑΕΛ ήρθε στην Ξάνθη για να πάρει το τρίποντο.

«Κάθε απουσία είναι σημαντική, αλλά δεν μπορείς να σταθείς σε μία, δύο απουσίες. Η ομάδα είναι προσαρμοσμένη να αγωνίζεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.» είπε σχετικά με τις απουσίες.