Βαθμολογία

Κατέθεσαν οι Ίβιτς, Μίχελ και Αθανασιάδης

Στον εισαγγελέα Φίλιππο Καρατσίδη κατέθεσαν την Παρασκευή (9/12) οι Βλάνταν Ίβιτς, Λούμπος Μίχελ και Στέφανος Αθανασιάδης, μετά την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τα όσα είχε δηλώσει ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» εμφανίστηκε απόλυτα δυσαρεστημένος από τους παίκτες του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τους Περιστεριώτες, αφήνοντας να εννοηθεί πως το είχαν «στήσει» οι ποδοσφαιριστές του. Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Βλάνταν Ίβιτς υποστήριξε πως παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, υπογραμμίζοντας ότι εννοούσε πως ποδοσφαιριστής του είχε πολύ χαμηλή απόδοση, αναφερόμενος στον Γιώργο Τζαβέλλ, σύμφωνα με την εξέλιξη των πραγμάτων και την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Τα ίδια κατέθεσε και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ενώ κατάθεση έδωσε και ο αρχηγός του «Δικεφάλου», Στέφανος Αθανασιάδης, παρά το γεγονός πως δεν είχε παίξει στον αγώνα.

Ο εισαγγελέας, ωστόσο, δεν θα αρκεστεί σε αυτές τις καταθέσεις και πρόκειται να κάνει πλήρη έρευνα, ζητώντας στοιχεία από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες προτού αποφασίσει αν θα κλείσει την υπόθεση.