Βαθμολογία

Βόκολος: «Στόχος μας να ξανάρθει στο γήπεδο ο κόσμος...»

Δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, όσο και στον πρωταρχικό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα:

«Για μας ήταν μία σημαντική νίκη. Κυρίως αυτοπεποίθησης για τα παιδιά, για την προσπάθεια που έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος από τη δουλειά που έχει γίνει και από τον τρόπο που λειτουργούμε όλοι εδώ. Και τα παιδιά στο γήπεδο μέσα και εμείς απ' έξω και οι άνθρωποι που μας βοηθούν από πίσω, από τη διοίκηση που προσπαθούν καθημερινά να λύσουν τα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν φέτος. Είναι κρίμα το πρωτάθλημα αυτό να είναι τόσο πολύ υποβαθμισμένο.

Δυστυχώς τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πάρα πολλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον και πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Εγώ το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι, γιατί πραγματικά η Ελλάδα έχει ανάγκη τη Football League, να πέσουν όλοι οι φορείς πάνω, έτσι ώστε να βρεθεί λύση και να γίνει βιώσιμη. Να βοηθήσει ο καθένας από τον τομέα του, έτσι ώστε να ξαναέρθει και να ξαναφτάσει εκεί που πραγματικά της αξίζει. Υπάρχει και η ποιότητα και οι καλές ομάδες και οι προπονητές, οι παράγοντες. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τη Football League, που έχουν μεράκι και όρεξη γι' αυτό που κάνουν».

Για τα φαβορί της ανόδου:

«Εκτός από τον Άρη που έχει μία δυναμική, δεν θα το πω και για τον Άρη 100% αγωνιστικά, δε νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που λες αυτή τη στιγμή «ξεχάστε τη, έχει τελειώσει». Υπάρχουν καλές ομάδες οπωσδήποτε, οι οποίες μέχρι το τέλος θα παλέψουν για την άνοδο. Ο Άρης έχει μία δυναμική, έχει ένα καλό ρόστερ, έμπειρα παιδιά, έναν κόσμο πολύ μεγάλο από πίσω του και αν μπορούσαμε να πούμε ένα φαβορί, είναι αυτός. Είναι και οι ΟΦΗ, Απόλλων, Τρίκαλα, Λαμία που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και οικονομικά και με το ρόστερ που έχουν σχηματίσει και θα γίνει μάχη. Υπάρχουν και κάποιες άλλες που πραγματικά δεν τις περιμένει κανείς και θα βγουν στην πορεία σαν έκπληξη».

Για τον στόχο της ομάδας του:

Ο στόχος είναι να είναι ανταγωνιστικός ο Παναιγιάλειος. Ο κύριος στόχος μας είναι να ξαναέρθει ο κόσμος του Αιγίου στο γήπεδο που είναι ένας κόσμος που μπορεί να το γεμίσει. Να τον τραβήξουμε εμείς να έρθει και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί, κοιτώντας το κάθε παιχνίδι μας ξεχωριστά».