Βαθμολογία

Μπέντο: «Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα»

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας ήταν σύμφωνα με τον Πάουλο Μπέντο εκείνη που έκανε τη διαφορά για το ΑΠΟΕΛ και στα δύο φετινά ματς με τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Πιστεύω οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετικές στρατηγικές. Kαι οι δύο θέλαμε την πρώτη θέση και την νίκη, του ΑΠΟΕΛ του αρκούσε και η ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε κάτι που πετύχαμε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, αλλά μετά δεν περιορίσαμε τις αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα κάτι που μας στοίχισε και στα δύο παιχνίδια. Δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων και συνέχισε, λέγοντας: «Από το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί είμαστε ευχαριστημένοι, σε κανένα από τα παιχνίδια δεν ήμασταν κατώτεροι συμπεριλαμβανομένων των αγώνων με το ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε λάθη και μπορούσαμε καλύτερα, σίγουρα έγιναν λάθη αλλά πρέπει να δούμε το τι πετύχαμε».

Καλούμενος να σχολιάσει την απόδοση του Ρομαό που πήρε στην Κύπρο τη θέση του Μιλιβόγεβιτς στην ενδεκάδα, ο Πάουλο Μπέντο δήλωσε: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Ρομαό. Δεν αξίζαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας δεν ήταν γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε η απουσία του Λούκα, που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να μην παίξει γιατί έχει πολλά παιχνίδια και πολύ βάρος και αποφασίσαμε να μην είναι εδώ αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό επηρέασε».