Βαθμολογία

Αυλαία για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Τελευταία αγωνιστική έχουμε σήμερα (8/12) στους ομίλους του Europa League και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Τα δεδομένα είναι θετικά για Ολυμπιακό, αρνητικά για Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίζει μέχρι τέλους την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Χρονικά στην Τούμπα στις 18:00 ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και με νίκη κόντρα στην Λίμπερετς και μη νίκη της Καραμπάγκ απέναντι στην Φιορεντίνα να περάσει στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ίβιτς από εκεί που ήταν στο καναβάτσο με τις δυο ήττες από τους Αζέρους, η μεγάλη νίκη της στην Ιταλία την έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Πλέον με νίκη κόντρα στην Λίμπερετς και μη νίκη όπως είπαμε της Καραμπάγκ ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί για πρώτη φορά από την φάση των ομίλων μετά την σεζόν 2013-2014.

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ με τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση και το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι η πρωτιά στον όμιλο. Οι Κύπριοι θα είναι πρώτη με νίκη ή ισοπαλία, ενώ οι Πειραιώτες μόνο αν νικήσουν στην Μεγαλόνησο θα πάρουν την 1η θέση.

Τέλος στις 22:05 ο αδιάφορος και απογοητευμένος Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Θέλτα στην Λεωφόρο με την ομάδα του Ουζουνίδη να ψάχνει την πρώτη της νίκη σε φάση ομίλων μετά την σεζόν 2012-2013 σε έναν όμιλο όπου το "τριφύλλι" είναι σίγουρα τελευταίο, ενώ οι Ισπανοί κυνηγούν την πρόκριση την οποία θα πάρουν με νίκη σήμερα και με μη νίκη της Σταντάρ απέναντι στον Άγιαξ.