Βαθμολογία

Νοκ άουτ για άγνωστο χρόνο ο Τεόντοσιτς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα αγωνιστεί στο ματς της «ομάδας του στρατού» με την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο το ανησυχητικό είναι πως παραμένει άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιατρό της ΤΣΣΚΑ το πρόβλημα αυτό δεν προέκυψε τώρα, αλλά στον Σέρβο γκαρντ έχουν μείνει… κουσούρια από παλαιότερους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

«Είναι δύσκολο να πούμε, πότε θα επιστρέψει ο Μίλος. Δεν είναι ένας ξαφνικός τραυματισμός, αλλά προβλήματα που τον ακολουθούν από παλιά και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχίσει συντηρητικά», ήταν τα λόγια του γιατρού της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, από την οποία αναμένεται σύντομα η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Τεόντοσιτς.

Πάντως, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Σέρβος θα πρέπει να μείνει εκτός μέχρι το τέλος του 2016, καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση. Έτσι, μετά και από αυτή την εξέλιξη, η ΤΣΣΚΑ θα αγωνιστεί στο Μιλάνο χωρίς Τεόντοσιτς, αλλά και Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσεις πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.