Βαθμολογία

Επαγγελματικά συμβόλαια για τρεις στον Ολυμπιακό

Σε «επένδυση» στο… μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός αναφορικά με τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του. Πρόκειται για τους τερματοφύλακες, Ιάσονα Γαβαλά, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη οι οποίοι υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (6/12) εκ μέρους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Επομένως, στην ομάδα Νέων του πειραιώτικου συλλόγου αγωνίζονται 12 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καθώς στο δυναμικό του ανήκουν ακόμη οι αμυντικοί Τόλι, Νικολάου, Τσιμίκας, όπως ακόμη οι μέσοι Μεγαρίτης, Βρουσάι, Τασιούλης, Ξυδάς με τους Ανδρούτσο και Μανθάτη να μετρούν ήδη συμμετοχές με την ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Ιάσονα Γαβαλά, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους νέους μας που γίνονται επαγγελματίες.

Είναι χαρά να τους κάνεις επαγγελματίες γιατί δικαιώνεις τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτούς όλους όσους έχουν δουλέψει κοντά τους. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κάνοντας συμβόλαια.

Θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα και το κάνουμε σιγά σιγά αυτό όπως έχουμε πει. Θέλω να ευχηθώ και στους τρείς τερματοφύλακες καλή επιτυχία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα".

Μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας μας δήλωσαν στο olympiacos.org

Ιάσονας Γαβαλάς (γεν. 1998): «Είναι μεγάλη τιμή και βάρος να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και δουλέψω σκληρά ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν τους οποίους και ευχαριστώ».

Δημήτρης Σκαφίδας (γεν. 1999): «Είναι τεράστια τιμή για μένα να υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παύλου, τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό  μου. Θέλω να τους δικαιώσω αλλά και να βελτιωθώ και να φτάσω σε υψηλό επίπεδο».

Χρήστος Καράδαης (γεν. 1999): «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ στο Ρέντη με βοήθησαν να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Με δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά όχι για να μην απογοητεύσω αυτούς που με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα».