Βαθμολογία

Χωρίς Βαρέλα και Φάρκας ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΕΛ

Ξεκίνησε σήμερα (6/12) με την διεξαγωγή μεσημεριανής προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 14η αγωνιστική της Super League.

Μια προπόνηση στην οποία δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Βαρέλα και Φάρκας, ενώ ο δεύτερος που ταλαιπωρείται από ελαφρά θλάση αποφασίστηκε να εκτίσει κόντρα στους Ακρίτες την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

Οι δύο παραπάνω παίκτες ακολούθησαν χαλαρό ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μασούρας, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ατομικά γυμνάστηκε και ο Ναβάρο, που φέρει αιμάτωμα από χτύπημα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά από αύριο αναμένεται να επανέλθει σταδιακά στους ομαδικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ δυο-τρεις ακόμη περιπτώσεις μικροενοχλήσεων δεν κρίνονται επί του παρόντος άξιες ανησυχίας. Αντίθετα με τους προαναφερόμενους, κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του γυμνάζεται από σήμερα ο Κουτογλίδης.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι για τον αγώνα της Ξάνθης επιστρέφει από τιμωρία ο Γιοβάνοβιτς, αλλά θα απουσιάσει ο Φατιόν, προκειμένου να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Η προετοιμασία των "βυσσινί" θα συνεχιστεί αύριο με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 11:30.