Βαθμολογία

Ατζάρεβιτς: «Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη»

Συνέντευξη στην  Expressen παραχώρησε, ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς ο οποίος μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, προκειμένου να τον αποκτήσει καθώς από την 1η Ιανουαρίου ο εν λόγω παίκτης είναι ελεύθερος.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη. Δεν βιάζομαι. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, θα πρέπει να ελέγξω τι είναι καλύτερη για μένα. Είμαι σε μια ηλικία που θα πρέπει να πάω σε έναν καλό σύλλογο, που πιστεύει σε μένα, που να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μου και που θα μπορώ να ειμαι ο εαυτός μου. Πρέπει επίσης η απόφασή του να στηριχθεί και κοινωνικά και οικονομικά. Έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι καλο. Υπάρχει χρόνος. Πρέπει να βρω το καλύτερο για μένα και τους αγαπημένους μου. Θα ενημερώσω φυσικά την οικογένειά μου. Όποια απόφαση πάρω θα περιλαμβάνει και την οικογένειά μου μέσα. Προηγουμένως σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Τώρα έχω χτίσει μια οικογένεια», λέει ο Ατζάρεβιτς και συνεχίζει:

«Εχω πει ότι θέλω να πάρω μεταγραφή αν υπάρχει μόνο κάτι πολύ καλύτερο από την Έρεμπρο. Κάτι πολύ καλύτερο απ’ ότι έχω τώρα, τόσο κοινωνικά όσο και ποδοσφαιρικά». Με… ντρίπλα ο 26χρονος απαντάει στο ερώτημα αν έχει βάλει ένα deadlineστο να πάρει οριστική απόφαση: «Στις 31 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε μπορώ να αποφασίσω. Μετά τελειώνει η μεταγραφή περίοδος».

Όσο για το αν υπάρχει κάποια ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα που να τον θέλει; Ο Ατζάρεβιτς λέει: «Υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν κοστίζω πολλα χρήματα γιατί είμαι ελεύθερος. Δεν ειμαι μόνο ένας καλόςος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας χαρακτήρας που πολλοί θέλουν στην ομάδα τους. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα είναι μόνο εγώ να βρω το σωστό».

Όσο για το αν υπήρχε κάποιο όνειρο του να παίξει σε κάποιο πρωτάθλημα λέει πως «μου αρέσουν οι θερμότερες χώρες, όπου το κλίμα είναι ωραίο. Η Ιταλία, η Ισπανία. Θα δούμε αν αυτό θα συμβεί».

Έπειτα έρχεται η ερώτηση για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν μεγάλες ομάδες εκεί. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Τρεις σύλλογοι που παίζουν στην Ευρώπη και προσελκύουν παίκτες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ταπεινοί. Η απόφαση αυτή είναι σημαντική για το μέλλον μου. Η απόφασή μου μπορεί να έρθει και πριν τις 31 Ιανουαρίου. Εξαρτάται από το πόσο θα με θέλει πιο πολύ», καταλήγει ο Ατζάρεβιτς.